AZ ESEMÉNYRŐL

A Come Around Swing Family egy baráti társaság. Ami igazán összetart minket, az a barátság és a swing táncok, különösen a BALBOA szeretete. Annyi időt és energiát áldozunk, amennyit csak tudunk, hogy tanuljunk, fejlődjünk, finomítsuk táncunkat és a lehető legtöbbet szórakozzunk. A rendszeres foglalkozások, workshopok, fesztivállátogatások mellett közös társasági rendezvényeket szervezünk, támogatjuk egymást, igazi családként működünk. Küldetésünk, hogy népszerűsítsük ezt a gyönyörű táncot, mert egyszerűen hiszünk abban, hogy ez a tánc és közössége sokkal-sokkal jobbá teszi az életet és a mindennapokat.

Ezért időről időre szervezünk balboa rendezvényeket. Egy kis workshoppal kezdtük, majd egy egész napos workshoppal folytattuk, tavaly pedig sikerült egy teljes Balboa-hétvégét megrendeznünk.

Most ismét lépünk egyet, és még magasabb szinten szervezzük meg a 2. Come Around Balboa Weekend-et.

Szervezőként nagy szenvedéllyel tesszük ezt. Tisztában vagyunk vele, hogy nem minden táncos számára elérhető a nemzetközi fesztiválokon való részvétel, ezért rendkívül keményen dolgozunk azon, hogy szuper árakat tudjunk biztosítani, ugyanakkor a legnagyobb élményt és minőséget nyújtsuk. Így fantasztikus nemzetközi tanárokat és zenekarokat hívtunk meg és színes programmal készülünk. Ha bármelyikőnket is ismeritek, gondolhatjátok, hogy ez a fesztivál egyedülálló lesz. És IGAZATOK VAN! A program tele lesz mókával és szeretettel, családias légkörben, olyan különleges eseményekkel, amelyeket eddig talán soha nem tapasztaltatok...

REGISZTRÁCIÓ

Az egészséges vezető-követő egyensúly megőrzéséhez a legjobb, ha együtt regisztrálsz a partnereddel, így automatikusan megkapod a helyed. De a párodat is külön kell regisztrálni. Ha nincs párod, akkor először próbálj meg találni :) Ha nem találsz, akkor felteszünk a várólistára és a regisztráció sorrendjében hozzuk össze a megfelelő vezető-követő párokat.

A regisztrációhoz kattints ide

TANÁROK

Natasha & Olivier 


Anna-Marie & Ralf


PARTY-K ÉS ZENEKAROK

3 party 3 szuper zenekarral

A pénteki party zenekara : THE COQUETTE JAZZ BAND

Második alkaommal dolgozunk együtt ezekkel a fantasztikus zenészekkel. The Coquette Jazz Band egyike a a legjobb tradicionális jazz zenekarnak Bécsben,  Feléptek már Európa kedvenc színpadain, jazz klubjaibna és fesztiváljain, úgy mint a Jazzland – Vienna, Spirit de Milan – Olaszország, Jazz Capital Festival (HU), Royal Garden Jazz Club – Graz, International Dixie & Swing Festival – Fürstenfeld, Lamantin Jazz Festival (HU) vagy a New-Orleans Swing Festival (HU).

A szombati party zenekara: SZALÓKI CLASSIC JAZZ 

A zenekart a magyar jazz élet jól ismert alakja, Szalóky Béla alapította 2002-ben, aki számos réz hangszeren játszik mesteri szinten és elismert szakértője és gyakorlója a 30-as, 40-es évek amerikai jazz stílusának. A zenekara rendszeres előadója a hazai és külföldi fesztiváloknak és koncerteknek. Előnyben részesítik a fellépéseket a swing táncos eseményeken, ahol a táncosok együtt élnek a zenével, ami nagyon sokat jelent a zenészeknek. Ezek a kiváló zenészek, kiegészülve a nagyszerű énekesnővel Bolba Évával felejthetetlen élményt nyújtanak.

A vasárnapi zenekar: Gyárfás István Trió

A zenekarral már több alkalommal szerveztünk nagyszerű party-kat és már Ők már igazi családtagokká váltak. Koncertjeiken tanúja lehetsz a virtuóz gitárjátéknak, kellemes hangulatnak és vicces pillanatoknak. Gyárfás István több magyar jazz és kulturális nagydíj nyertese, mint a "Szabó Gábor" és "Budapestért" Nagydíjak. Az egyik legismertebb magyar jazz gitáros, aki állandó nyertese "jazzma.hu" magazin közönség díjának is, Ezzel a 30 éve működő trióval hat nagylemezt rögzítettek és közreműködtek számos híres művész felvételein, úgymint Deseő Csaba, Fábián, Juli, Szalóky Béla, Winand Gábor vagy az ameriaki saxofonista Big Red Ron. A legutolsó lemezükön a jól ismert magyar rajzfilmek dalait játszák "Cartoon Jazz" címmel. A trió nagy sikerrel lépett fel számos hazai és nemzetközi fesztiválon,  A zenekar tagjai: Gyárfás István (gitár), Soós Márton (nagybőgő), Cseh Balázs (dob).


ÓRÁK

Az órákat 3 csoportba szervezzük a tudásszint alapján. Lesz bal-swing, pure bal és slow bal (is). Az ütemezést hamarosan közzétesszük.

Meggyőződésünk, hogy a tanulás szempontjából az a leghatékonyabb, ha azon az órán veszel részt, amelyik a készségeidhez a legjobban illeszkedik. Abban az esetben, ha azt észleljük, hogy nem a megfelelő csoportba kerültél, kérni fogunk, hogy válts csoportot.

Az órák nyelve az angol. De minden csoportban biztosítunk segítőt, aki szükség esetén fordít.

SZINTEK:

Középhaladó

Ez a te szinted, ha minimum 1 éve kezdtél el balboát táncolni, és ismered a pure-bal alapjait (uphold, downhold, travelling steps, single time, double time, crab walks, come around,...) ismered az alapvető bal-swing elemeket, throw outs, inside turns, lollies, swivels, out and in. Neked való ez a csoport, ha szeretnéd jobban megismerni a balboa alapjait, bővíteni a "tánc-szókincsedet" és szeretnél jobban táncolni gyorsabb tempóknál is.

Középhaladó-haladó

Ez a te szinted, ha szilárd alapokkal rendelkezel, emellett ismersz több variációt is, gyorsabb tempóra tudsz táncolni, de szeretnéd fejleszteni a technikádat, a muzikalitást, tovább fejlődnél és szeretnél bonyolultabb variációkat tanulni. Élvezed a bulikat, részt vettél már néhány workshopon, esetleg nemzetközi fesztiválokon.

Haladó +

Ebbe a csoportba olyan tapasztalt táncosokat várunk, akik már több éve kezdtek el táncolni. Változatos lábmunkát és ritmusvariációt is használsz, ismersz már néhány díszítést és rendszeresen táncolsz. Több nemzetközi fesztiválon vettél részt, és a balboa lett a szenvedélyed.


A HELYSZÍN

A rendezvény egy fantasztikus helyszínen a Szent István Művelődési Házban kerül megrendezésre, amely hangulatos városunk szívében, a történelmi városközpontban található. Klasszikus, elegáns dizájn, nagyszínpad, jó akusztika, sok hely és ami a legfontosabb: szuper fapadló. A gyönyörű városközpont tele van éttermekkel, kávézókkal, cukrászdákkal.


Cím: Magyarország, 8000 Szekesfehervar, Lisz Ferenc utca 1. 


ÁRAK

Küldetésünk, hogy minden táncos számára lehetővé tegyük a részvételt, ezért keményen dolgozunk azon, hogy kedvező árakat tudjunk kínálni, ugyanakkor a legmagasabb élményt és minőséget kapjátok. Ha az utazás és a szállás költsége mindezek ellenére problémát okoz, kérjük, vegyétek fel velünk a kapcsolatot, és megpróbálunk szállást találni közösségünk tagjainál. Utazással kapcsolatban is tudunk adni néhány tippet.

Early bird FULL PASS: 120 EUR

Amennyiben Ft-ban szeretnél fizetni: 45.600 HUF.

Az Early bird regisztráció 2024.02.29 ig érhető el.


FULL PASS (2024.03.01-től ): 140 EUR

Amennyiben Ft-ban szeretnél fizetni: 53.200 HUF. 


Party Pass a 3 party-hoz: 60 EUR

Amennyiben Ft-ban szeretnél fizetni: 22.800 HUF. 

LUNCH packet: 20 EUR

. Ebédet szolgálunk fel az udvaron szombaton és vasárnap. A LUNCH packet mindkettőt tartalmazza.

Amennyiben Ft-ban szeretnél fizetni: 7.600 HUF.  


Póló: 15 EUR


Csak előre rendeléssel érhető el, a helyszínen nem lesz megvásárolható. Előrendelést 2024.04.15-ig áll módunkban fogadni.

Amennyiben Ft-ban szeretnél fizetni: 5.700 HUF.


AIRPORT transfer: 20 EUR/direction

A BUDAPEST - Liszt Ferenc Airport ( BUD )-ról és vissza transzfert biztosítunk. A menetidő 60 perc.. Kérlek küld meg a repülőd érkezési/indulási idejét legkésőbb Április 15.-ig. Összegyüjtjük a foglalásokat és optimalizáljuk a transzfert, ami lehet privát autó vagy busz. Elképzelhető, hogy a reptéren kell várakoznod 1-2 órát.

MEGKÖZELÍTÉS

Székesfehérvár egy közepes méretű város, gazdag történelmi múlttal, nyugodt és biztonságos életmóddal, nagyon jó fekvéssel: BUDAPEST közelében (60 km), a Balaton és a Velencei-tó között, északon dombok, délen síkság találhatóak.

Kiváló összeköttetések vannak minden irányba.

Autóval: BUDAPEST felől a leggyorsabb út az M7-es autópályán 30-40 perc.

Vonattal: Budapestről 10-30 percenként indulnak vonatok.

Repülővel: A BUDAPEST Liszt Ferenc Repülőtér ( BUD ) a legközelebbi nemzetközi repülőtér. Az transzfer kb 60 percet vesz igénybe. A transzferre vonatkozó ajánlatokat lásd az áraknál.


LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

Bármilyen kérdés, kérés esetén fordulj hozzánk bizalommal!

e-mail: comearound.swingfamily@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/comearound.swingfamily