Kezdő balboa kurzus

2023.01.02

Tataaaaammmmm!

Örömmel jelentjük be, hogy a "nagy" érdeklődésre való tekintettel teljesen kezdő BALBOA kurzust indítunk.A 12 alkalmas kurzus alatt (2023 január és május vége közötti időszakban) a Come Around Swing Family szervezésében, Andi és Szilárd vezetésével a jelentkezők elsajátíthatják a balboa alapjait. A kezdő csapat fantasztikus emberekkel összeállt, de még csatlakozhatsz Te is. Páros táncról lévén szó szerencsés, ha párban vesztek részt a kurzuson, de ha a vezető-követő arány elbírja, akkor lesz lehetőség egyedül is járni, szóval regisztrálj nyugodtan egyedül is.Azokat is szívesen látjuk, akik már tanultak korábban balboázni, de szeretnék az alapokat újra tanulni.

Helyszín: TeremNeked - Gyár utca 23., Székesfehérvár, Hungary, 8000

Időpont: minden HÉTFŐN 19:15-20:15-ig

Kezdés bemutató/"taster" órával: 2023. Január 9. Hétfő 19:15-kor. 

Az első TASTER óra ingyenes, ezt követően a kurzus 2 hét múlva: 2023.január 23.-.án 19:15-kor indul.

Részvételi díj: 28.000 Ft/ fő / 12 alkalom - részletfizetés lehetséges max. 2 részletben.

Gyakran felmerülő kérdések:

- OK, megtanulom az alapokat, de hogyan tovább? Válasz: ha tovább szeretnél fejlődni, lehet csatlakozni a most is futó középhaladó csoporthoz és talán később haladó csoportunk is lesz. Ezen kívül rendszeresen szervezünk workshop-okat vendég tanárokkal. De ha igazán megfertőződsz, ( ahogy mi is ) és szeretsz utazni, rengeteg nemzetközi fesztiválon, táborban, workshop-on is részt tudsz venni. 

- OK, de ha megtanulok, hol tudok szórakozásból táncolni? A mi szervezésükben 2 hetente vannak JAM-ek, ahol kötetlenül táncolhatunk, barátkozhatunk. Nem véletlen a nevünkben a Family szó . Ezen kívül egyéb szabadidős eseményeket is szoktunk szervezni, aminek a lényege mindig a tánc és persze a közösség. De lehetőséged van más klubok által szervezett, főleg budapesti swinges eseményeken is tánconi. 

- Milyen cipő szükséges?A balboához mindenképpen olyan cipőre van szükséged, ami nem tapad a padlóhoz, ami ideális esetben parketta. A börtalpű cipők általában kiválóan működnek.